Over Connect Infra Tech

Connect Infra Tech startte in 2018 als klein, in telecommunicatie gespecialiseerd installatiebedrijf. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van telecominfrastructuur. Dat hebben we bereikt door keihard te werken, het allerbeste uit onszelf te halen en gouden prestaties neer te zetten.

Zoiets lukt alleen met een fantastisch team van mensen die elkaar inspireren en versterken. Een team waarin onderling respect en openheid altijd de boventoon voeren. Precies zo gaan wij ook met onze opdrachtgevers om.

Ons werkveld

Opdrachtgevers schakelen Connect Infra Tech in om grote en/of complexe projecten tot een goed einde te brengen.

Wij werken voor toonaangevende telecomorganisaties zoals Volker Wessels Telecom en Circet Nederland en via deze partijen voor KPN en Delta Fiber.

Ook waar het gaat om woning- en utiliteitsbouw sluiten de specialisten van Connect Infra Tech gebouwen aan op de noodzakelijke netwerken. Van Groningen tot Zuid-Limburg, van Rotterdam tot de Achterhoek: wij laten onze sporen in heel Nederland na.

Wat zijn Internet of Things en moderne productieomgevingen zónder de snelheid van glasvezel? Om die reden zijn wij een veelgevraagde partij bij zowel nieuwbouw als herontwerp, van concept tot realisatie.

Waarom Connect Infra Tech?

Laat onze expertise ook voor uw organisatie werken

Bel ons op 0180 769 052 en wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen!